Reinigen van raambekleding

Muffe gordijnen of stoffige jaloezieën? Daar wordt niemand blij van. Het reinigen van raamkleding moet ook periodiek gebeuren. Vebego Cleaning Services ontzorgt. We wassen de gordijnen, reinigen de lamellen en indien nodig pakken we ook de buitenkant van jouw pand aan. Bijvoorbeeld met glasbewassing en/of gevelreiniging.

PLACEHOLDER

Reinigingsadvies op maat

Het reinigen van raambekleding, zoals jaloezieën en lamellen, heeft vaak een cosmetische reden. Puur voor de uitstraling of geurbeleving. Maar ook voor de hygiëne is het prettig. Afgestemd op het type raambekleding en de soort ruimte, geven wij een professioneel reinigingsadvies op maat.

Vebego Cleaning Services ondersteunt vooral bij de praktische zaken. De reiniging van bijvoorbeeld de gordijnen laten we over aan de wasserij. Onze schoonmakers halen de raambekleding voorzichtig af en voorzien alles van labels. Na reiniging hangen zij alles weer op de juiste plek terug. Op een veilige en verantwoorde manier natuurlijk.

 

Mobiele wasserij

Wil je grote aantallen raambekleding laten reinigen? In dat geval werken wij graag samen met Speed Clean Mobile. Een professionele, mobiele wasserij die op jouw locatie het wasproces uitvoert. Hiermee kunnen we ook lamellen door de wasstraat laten gaan.

Stel je strenge richtlijnen voor bijvoorbeeld brandveiligheid? Dat is geen enkel probleem. Wij bewaken het proces nauwkeurig en zorgen voor het juiste certificaat na uitvoering. Niets is ons te veel!

Met het reinigen van raambekleding door Vebego Cleaning Services:

  • word je raambekleding voorzien van een grondige opfrisbeurt
  • ben je zeker van een optimale uitstraling en geurbeleving
  • krijg je een professioneel reinigingsadvies op maat
  • heb je zelf nergens omkijken naar, wij bewaken het proces
  • voldoe je aan de gestelde richtlijnen, bijvoorbeeld voor brandveiligheid