Zaalzetting

Van kleine vergaderzalen tot grote congressen: Vebego Cleaning Services verzorgt de zaalzettingen in de door jou gewenste opstelling. Daarbij zetten we niet alleen de stoelen netjes op een rechte lijn, maar maken we ze ook goed schoon. De grootste winst? Efficiënt taken combineren. En daardoor veel tijd én geld besparen.

PLACEHOLDER

Professionele uitstraling

Bij zaalzettingen richten we bepaalde ruimtes op de juiste manier in, afgestemd op de soort locatie. Een concertzaal heeft immers een andere opstelling dan een theater. Tijdens de schoonmaak, zetten onze medewerkers alle meubels in één keer op de goede plek. Netjes uitgelijnd en goed schoon. Zo voorkomen we dubbel werk.

Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes met slechts een tafel en enkele stoelen of grote evenementen waar wij duizenden stoelen uitlijnen en reinigen: een mooie zaalzetting draagt bij aan de professionele uitstraling van jouw evenement, beurs of congres

 

Taakvariatie

Ook voor onze medewerkers brengen we de kwaliteit omhoog. Een extra taak maakt het werk afwisselender en daardoor leuker. Dat geldt voor zaalzettingen, maar ook voor andere werkzaamheden die Vebego Cleaning Services voor je kan oppakken. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van koffieautomaten, opleveringsschoonmaak of handyman services. Beide partijen hebben er iets aan!

Met dieptereiniging sanitair door Vebego Cleaning Services:

  • bespaar je tijd en geld omdat wij efficiënt taken combineren
  • hoef je zelf niet meer om te kijken naar de zaalzettingen op jouw locatie
  • weet je dat tafels en stoelen niet alleen recht staan, maar ook goed schoon zijn
  • draag je bij aan de professionele uitstraling en verhoog je kwaliteit
  • maak je het werk voor de schoonmaker afwisselender en daardoor leuker