Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Vebego Cleaning Services is dé partner voor reinigingswerk. Van het schoonmaken van kantoren, onderwijsgebouwen tot overheidsinstellingen. Wij zijn dé specialist in de schoonmaakbranche. Waarop je kunt bouwen.

 

 • Kwalitatief, menselijk en innovatief schoonmaakwerk in Eindhoven
 • Volledige ontzorging op facilitair niveau mogelijk
 • Maatwerk dat aansluit bij jouw situatie en behoeften
Neem contact op
Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Certificaten en keurmerken

Bij ons draait het om great work. Met great results. Voor jou als opdrachtgever. En met succes. Wij zijn trots op onze certificeringen en keurmerken.

Bekijk onze certificaten
Certificaten En Keurmerken Vebego Cleaning Services
Vebego: toonaangevende schoonmakers in Eindhoven

Vebego Cleaning Services is een professioneel schoonmaakbedrijf. Met ruime ervaring in schoonmaakwerkzaamheden. Ook in de lichtstad Eindhoven. Of het nu gaat om het schoonmaken van kantoren en lesruimten. Of het uitvoeren van facilitaire werkzaamheden bij de overheid. Wij staan voor great work. Met maatwerk en heldere communicatie als standaard. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Kantoor

Een schone werkomgeving. Dat is belangrijk voor het welzijn van je medewerkers. Een schoonmaakbedrijf in Eindhoven zorgt daarvoor. Met great work. En maatwerk als standaard. We bekijken samen met jou de opties om schoonmaakwerk te innoveren. Zodat we jou een nóg beter schoonmaakresultaat kunnen opleveren.

Naar kantoorschoonmaak
Onderwijs

Jij wilt een goed leer- en werkklimaat bieden. Met hygiëne en beleving als centrale punten. Als schoonmaakpartner staat Vebego voor je klaar. Passend bij jouw behoeften. Zelfs als ze worden gewijzigd. We onderzoeken samen hoe we het schoonmaakwerk kunnen optimaliseren. Of het nu gaat om primair onderwijs of wetenschappelijk onderwijs.

Naar onderwijsschoonmaak
Overheid

Bouw op ons. Met schone overheidsgebouwen als great result. Of het nu gemeentegebouwen, waterschappen, brandweerkazernes en defensie zijn. Of openbare faciliteiten voor bezoekers. Als professioneel schoonmaker uit Eindhoven zetten we ons in. Om de schoonmaak in jouw omgeving naar een hoger niveau te tillen. Ook als je andere facilitaire behoeften nodig hebt.

Naar overheidsschoonmaak
Cleanroom

Eindhoven en omgeving (Brainport) barst van de high-tech industrie. Cleanrooms zijn belangrijke onderdelen van deze industrie, en het schoon houden hiervan is essentieel. Vebego heeft specialisten in dienst die zich met toewijding toeleggen op het schoonmaken en schoon houden van cleanrooms.

Naar cleanroom schoonmaak

Schoonmaken in Eindhoven met een missie

Wij zijn Vebego. Natuurlijk zijn we geen ‘gewoon’ schoonmaakbedrijf in (regio) Eindhoven. Wij maken het schoonmaken in Eindhoven zichtbaar. Zodat jij profiteert van great results. En onze schoonmaakcollega’s genieten van great work. Wij leggen onze lat steeds hoger voor hygiëne en schoonmaakbeleving. Om jou te voorzien van hoge kwaliteit schoonmaakwerk en een persoonlijke benadering. Van een toonaangevend schoonmaakbedrijf in Eindhoven.

Een schoonmaakplan met maatwerk als standaard

Elk bedrijf heeft unieke behoeften, werkwijzen en uitdagingen. In welke sector de organisatie zich ook bevindt. Bij Vebego staat maatwerk centraal. Altijd. Met jouw doelstellingen, protocollen en uitdagingen als basis. Samen met onze teamleider, jouw vaste contactpersoon, stel je een schoonmaakplan samen. Voor het reguliere schoonmaakwerk. Dagelijks, wekelijks of periodiek. Je bent altijd gegarandeerd van great results. Dankzij een efficiënte en tijdbesparende schoonmaakaanpak. Heb je een eenmalige schoonmaakklus? Ook dan helpen we je graag.

Dagschoonmaak in Eindhoven

Dagschoonmaak. Wij geloven daarin. Daarom zijn onze collega’s overdag aanwezig op jouw locatie(s). Zodat ze snel kunnen inspelen op jouw specifieke wensen. En bijdragen aan een schone beleving bij je medewerkers. Bijkomend voordeel: na kantooruren is er geen verlichting en verwarming nodig. Aangezien niemand meer aanwezig hoeft te zijn. Samen maken we een positieve impact op het milieu.

Jouw facilitaire collega’s uit Eindhoven

Variatie in je werk maakt je baan leuker. Het biedt onze mensen de kans om waarde toe te voegen. Aan jou. Schoonmaken in Eindhoven is dus niet de enige taak die we uitvoeren. We dragen zorg voor meer facilitaire taken. Zelfstandig of met jouw andere partners. Van het bijvullen van koffiebonen tot het vernieuwen van cartridges. Het wordt voor je geregeld. Tot in de puntjes. Met jouw tevredenheid als einddoel.

 • Vooruitstrevend in schoonmaak
 • Initiatiefnemer & oplossingsgericht
 • Flexibele facilitaire diensten

Leviy, een digitaal facilitair systeem om nóg beter schoon te maken

Onze prioriteit? Dat is kwaliteit waarborgen. Zodat jij tevreden bent. Om een uniforme werkwijze te waarborgen, gebruiken we Leviy, een digitaal facilitair systeem. Leviy helpt ons bij het evalueren van onze taken. En bij het simpeler maken van processen. Zodat we meer tijd hebben voor jou. En onze collega’s.

 

 • Betrouwbaar & duurzaam partnerschap
 • Een schonere toekomst
 • Vooruitstrevend in schoonmaak

Lees de positieve recensies van opdrachtgevers uit Eindhoven

Wij hebben jouw tevredenheid hoog in het vaandel staan. Dagelijks zetten we ons in om great results af te leveren. Eerdere klanten uit Eindhoven beoordelen ons werk als positief. Ontdek zelf hun reviews.

Great work+: specialistische reiniging en schoonmaak in Eindhoven

Vebego staat voor great work. Elke dag nóg beter worden. Om jou te voorzien van great results. Great work staat ook voor het delen van best practices. En het toepassen daarvan op jouw situatie. Wat voor schoonmaakbehoefte je ook hebt. Bekijk zelf hoe wij jou kunnen helpen. Van algemene schoonmaak tot specialistische reiniging: great work+.

Specialistisch vloeronderhoud

Vloeren hebben veel te verduren. Met specialistisch vloeronderhoud zorg je ervoor dat de levensduur van je vloeren wordt verlengd. Bij Vebego werken we met een milieuvriendelijke reinigingsmethode en duurzame onderhoudstechnieken. Zo krijgen je vloeren de zorg die ze verdienen. Het onderhoud plannen we goed in. Zodat interne processen weinig tot geen hinder ondervinden.

Lees meer

Professionele schoonmaak in Eindhoven nodig?

Heb je nog bepaalde vragen? Zoals over onze schoonmaakservice in Eindhoven? We geven je graag een passend advies. Neem hiervoor contact op met een van onze specialisten.

Neem contact op
814A9c95a2cf4634eee5d2e52c495bbe8fe4d391

Onze schoonmaakservice in Eindhoven op een rij

Onze schoonmaakservice in Eindhoven op een rij

Jij wilt een hygiënische en veilige werk- en ontvangstomgeving bieden. In welke branche of situatie je ook actief bent. Op zoek naar meer schoonmaakdiensten in Eindhoven? Je bent aan het juiste adres bij Vebego. Ontdek al onze schoonmaakdiensten.

Naar alle schoonmaakdiensten
Evenementen
 • Een schone beleving voor medewerker en bezoeker
 • Een schone omgeving, constant op niveau
 • Schoonmaak voor, tijdens en na de show
Lees meer
Cleanroom
 • Minimale verstoring van bedrijfswerkzaamheden
 • Aangepast aan de dynamiek van jouw locatie
 • Professionele reiniging door specialisten
Lees meer
Voedingsmiddelen industrie
 • Kennis van de strenge standaarden in de branche
 • Afgestemd op de productie van jouw bedrijf
 • Protocolgestuurde schoonmaak
Lees meer
Trein
 • Zichtbare schoonmaak in rijdende treinen
 • Calamiteitenteam voor ad-hocsituaties
 • Altijd schone treinen
Lees meer
Vliegveld
 • Opgeleide collega’s voor gastgerichte dienstverlening
 • Flexibel en continu aangepast op passagiersstromen
 • Schoonmaken op basis van data
Lees meer

Veelgestelde vragen over schoonmaakbedrijven in Eindhoven

Wat zijn de kosten om een schoonmaakbedrijf in Eindhoven in te huren?

De kosten voor het inhuren van een schoonmaakbedrijf in Eindhoven zijn afhankelijk van meerdere factoren. Hierbij moet je denken aan de grootte van de ruimte, het soort dienst, de frequentie van de schoonmaak, en extra diensten als gevelreiniging en glasbewassing. Bovendien bepaalt een schoonmaakbedrijf in Eindhoven zelf de prijs die je betaalt. Wil je weten wat de kosten zijn in jouw specifieke situatie? Een van Vebego’s specialisten helpt je graag met een passend advies.

Waarom schoonmaak in Eindhoven?

Als werkgever is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je medewerkers een schone en veilige werkplek hebben. Ongeacht de branche. Een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven neemt de taak graag van je over. Zoals wij van Vebego. We hebben jarenlange kennis in verschillend schoonmaakwerk. Ben je nieuwsgierig naar onze werkwijze? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een passend advies.