MT Sprout Logo

Mark Keur (Vebego Cleaning Services) opgenomen in lijst Inclusive30

Mark Keur, CEO van Vebego Cleaning Services, is toegevoegd aan een select gezelschap van 30 inclusieve leiders en inspirators. MT/Sprout ging voor het vierde jaar op rij op zoek naar leiders die streven naar een betere wereld, door het bedrijfsleven meer divers, inclusiever en gelijkwaardiger te maken.

Maak meedoen mogelijk

Meedoen mogelijk maken, dat is waar Vebego Cleaning Services voor staat. Bij ons werken 8.000 collega's, waarvan 1.200 mensen een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. We spreken ook liever van "Aanpakkers" dan van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Mark Keur: "Werk geven dat bij ze past en kansen geeft om zich te blijven ontwikkelen. Dat is goed voor henzelf, voor ons én draagt bij aan een beter Nederland. Hier kom ik iedere dag mijn bed voor uit."

Andere discussies en meer samenwerking

Maar niet alleen bij Vebego Participatie is inclusiviteit en gelijkwaardigheid een belangrijke drijfveer.

 

Bij Vebego Cleaning Services zijn bijna 100 nationaliteiten aan het werk. 25 procent van alle collega's heeft geen Nederlandse afkomst. Deze diversiteit is zichtbaar in alle functies en rollen: het directieteam bestaat voor de helft uit vrouwen.

 

Mark Keur: "Met als positief gevolg dat de discussies nu anders zijn, er meer samengewerkt en naar elkaar geluisterd wordt."

Mark Keur (1)

Mark Keur: "Zodra we beseffen dat we deze doelgroep heel hard nodig hebben, gaan we de voordelen in plaats van de vooroordelen zien."

Inclusive30

De Inclusive30 is een jaarlijkse ranglijst van 30 mensen die zich inzetten voor inclusiviteit en diversiteit in het Nederlandse bedrijfsleven. MT/Sprout selecteert de lijst op basis van onderzoek en publieke nominaties. De lijst omvat leiders, experts, dienstverleners, en rolmodellen die een meetbaar, aantoonbaar of inspirerend verschil maken in de bevordering van inclusiviteit en diversiteit.

Meer nieuws

Zara Temmink (1)
participatie

Sporten is meer dan alleen een passie voor paralympisch sporter Zara Temmink

23-05-2024
< 1 min.
Sporten is meer dan alleen een passie voor paralympisch sporter Zara Temmink
B Corp Evenement Zuidas Amsterdam Vebego Participatie
participatie, mvo

Vooroordelen wegnemen en inclusie omarmen

25-04-2024
< 1 min.
Vooroordelen wegnemen en inclusie omarmen
Vebego Participatie Nieuwsbericht Hoofdfoto WSP Parkstad
mvo, participatie

Vebego en WSP Parkstad maken meedoen voor iedereen mogelijk

16-04-2024
< 1 min.
Vebego en WSP Parkstad maken meedoen voor iedereen mogelijk