Compleet pakket services voor hygiëne

Naast het reguliere schoonmaakwerk, zetten we standaard extra diensten in om de beleving van vliegveld schoonmaak hoog te houden.

Terug naar vliegveld schoonmaak
Luchthaven 2

Één team, één taak

Naast vliegveld schoonmaak, bieden we verschillende aanvullende diensten. We kennen de dynamiek van jouw luchthaven en zijn hier al op ingespeeld. Door de diverse expertises samen te voegen, zien we steeds meer verbanden: we leren nóg beter welke schakels belangrijk zijn om het hele proces soepel te laten verlopen. Bovendien kijken de teams verder dan hun eigen werk, omdat we als één bedrijf voor meerdere diensten verantwoordelijk zijn. Collega’s van het bagagedepot, ruimen dat blikje frisdrank wel even op. En schoonmakers weten wanneer ze de beveiliging moeten waarschuwen en hoe ze dat kunnen doen. Één team, één taak. Dit zorgt voor kwalitatief hoogstaande dienstverlening en een goede beleving.

Glasbewassing

Van vliegtuigen zien opstijgen tot nog één keer via het glas afscheid nemen: ramen op een vliegveld moeten kraakhelder zijn. Het heeft voortdurend onze aandacht. 

Specialistische schoonmaak

Het reinigen van sommige ruimtes of apparaten vraagt om specifieke kennis en aandacht. Denk aan computerreiniging of het conserveren van een linoleumvloer. Wij hebben alle specialismen in huis. 

Opleveringsschoonmaak

Op een groot oppervlak, wijzigt er regelmatig wat in de functie of indeling van een ruimte. Een verhuizing of verbouwing brengt nogal wat vuil met zich mee. Wij zorgen voor een frisse nieuwe start met onze grondige opleveringsschoonmaak. 

Inkoop van sanitaire supplies

Ook de inkoop van alle sanitaire benodigdheden en producten verzorgen wij graag voor je. 

Aanvullende diensten

Karregulatie

Drie koffers, vier stuks handbagage en twee kinderen. Voor veel reizigers zijn de bagagekarren echt een uitkomst! Het eenvoudig vervoeren van hun koffers richting de terminal helpt hen om rustig hun weg te vinden. Ook voor alle aankopen na het passeren van de douane zijn de bagagekarren uitermate geschikt. Uiteraard is het wel belangrijk dat karren op de juiste plekken beschikbaar zijn, klaar voor de volgende reiziger. Onze collega’s zorgen ervoor dat 13.000 karren iedere dag weer op hun plek staan.