Schoonmaak op luchthavens

Great work is werken aan beleving. Aan een positieve bijdrage aan een reis. Die begint en eindigt voor veel reizigers op het vliegveld. Vebego Cleaning Services gaat mee in de steeds veranderende 24/7 dynamiek van vliegvelden. We passen onze schoonmaak op luchthavens aan die dynamiek aan. Op basis van data, die ons steeds slimmer maakt. Steeds meer zorgt voor maatwerk. 

We kennen ook het belang van hygiëne en schoonbeleving voor het resultaat van een vliegveld: tevreden reizigers en een hoge positie op de IATA ranking voor beste vliegvelden. Daarop baseren we onze inspanningen. Maatwerk vliegveld schoonmaak en aangrenzende facilitaire diensten. En we verbeteren iedere dag. Altijd samen met jou en op basis van jouw behoeften.

Vliegveld schoonmaak
IMG 1811
33D856d5 1E3c 4D7e 94C8 38A9a007ce48

Alles geregeld

Het wordt steeds belangrijker om samen te werken met andere dienstverleners. Vanuit ketensamenwerking kijken we hoe we meer facilitaire zaken voor jouw luchthaven kunnen oppakken. Bijvoorbeeld met aanvullende diensten, zoals karregulatie, bagagedepot en beveiliging.

 

Maar denk ook aan data gedreven schoonmaak en slimme innovaties, waardoor we met hoge druk en piekmomenten kunnen omgaan. Zo leveren we een positieve bijdrage aan jouw reputatie.

Lees meer

Vebego Cleaning Services

  • beweegt flexibel mee in de hectiek en 24/7 dynamiek
  • werkt data gedreven en maakt gebruik van slimme innovaties
  • pakt een actieve rol in samenwerking met andere ketenpartners
  • focust op een optimale hygiëne en schoonbeleving
  • biedt verschillende aangrenzende facilitaire diensten
  • zorgt voor tevreden reizigers en een hoge positie op de IATA ranking
Vliegveld schoonmaak

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over schoonmaak op luchthavens.

Neem contact op
Contact