Schoonmaak in het openbaar vervoer

De tevredenheid van ov-reizigers staat op nummer een, twee en drie. Fijn reizen en op tijd vertrekken zijn daarin belangrijke parameters. Vebego Cleaning Services draagt bij aan dat doel, met schoonmaak in het openbaar vervoer. We zijn niet voor niets de expert in het schoonmaken van treinen. We leveren great work, met maatwerk in hygiëne en schoonbeleving. 

Steeds willen we een beetje beter worden. Dat doen we door continu bij te sturen vanuit inzicht. Met een landelijk opererend Service Center en een app voor onze schoonmakers in het veld. Zo staat het optimaliseren van schoonmaak in het openbaar vervoer nooit stil.

Meer over trein schoonmaak
Sector Openbaarvervoer Header
Sector Openbaarvervoer Vanstandaardreinigingtot

Van standaard reiniging tot specialistisch werk

Vebego Cleaning Services maakt treinen op verschillende manieren schoon. Altijd op basis van jouw behoeften en prioriteiten. Als het gaat om ‘standaard’ interieurreiniging richten we ons op nacht- en dagschoonmaak en schoonmaak tijdens de rit met Care on Track. Maar in sommige gevallen volstaat dagelijks onderhoud niet of is specialistische expertise nodig. Of het nu gaat om urgente reiniging, graffitireiniging, periodieke reiniging of reiniging na ongeval. Onze schoonmakers staan voor je klaar.

Vebego Cleaning Services

  • maakt schoon op de juiste plek en op het juiste moment
  • reageert snel op meldingen en communiceert helder
  • staat altijd klaar, ook bij urgente gevallen of specialistisch werk
  • begrijpt de dynamiek in het openbaar vervoer
  • maakt op verschillende manieren schoon, van standaard tot specialistisch

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over schoonmaak in het openbaar vervoer.

Neem contact op
Contact