Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in (regio) Amsterdam? Vebego is jouw reinigingspartner voor schoonmaak in Amsterdam. Of het nu gaat om kantoren, onderwijsgebouwen of overheidsinstellingen. Wij zijn de gespecialiseerde keuze binnen de schoonmaakbranche.

 

 • Kwalitatief, menselijk en innovatief schoonmaakwerk in Amsterdam
 • Ontzorging op volledig facilitair niveau mogelijk
 • Afgestemd op jouw situatie en behoeften
Neem contact op
Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Certificaten en keurmerken

Met trots dragen wij onze certificering en keurmerken. Wij streven enkel naar het allerbeste. Zodat jij altijd great results ziet. Dankzij great work.

Bekijk al onze certificaten
Certificaten En Keurmerken Vebego Cleaning Services

Een professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Een professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Vebego Cleaning Services staat aan de top in de schoonmaakbranche. Wij hebben jarenlange ervaring in schoonmaakwerkzaamheden. Ook in Amsterdam. Of je nu streeft naar een schone werk- of leeromgeving. Of als overheid facilitaire werkzaamheden wilt uitbesteden. Great work vind je bij ons. Met maatwerk en heldere communicatie als standaard.  Bekijk wat we voor jou kunnen doen.

>> Kantoorschoonmaak

Draag zorg voor het welzijn van je medewerkers. Met een schone werkomgeving. Door te kiezen voor een schoonmaakbedrijf in Amsterdam dat great work levert. Met maatwerk als standaard. Samen met jou onderzoeken we de mogelijkheden om schoonmaakwerk te innoveren. Met als doel om jou een beter schoonmaakresultaat op te leveren.

Naar kantoorschoonmaak
>> Schoonmaak in het onderwijs

Jij streeft naar een optimaal leer- en werkklimaat. Waar hygiëne en beleving belangrijk zijn. Een schoonmaakbedrijf als Vebego staat voor je klaar. Afgestemd op jouw behoeften. Zelfs als ze veranderen. Samen onderzoeken hoe we het schoonmaken kunnen verbeteren. Of het nu gaat om primair onderwijs of wetenschappelijk onderwijs.

Naar onderwijsschoonmaak
>> Schoonmaak bij de overheid

Reken op schone overheidsgebouwen met great results. Van gemeentegebouwen, waterschappen, brandweerkazernes en defensie tot bezoekers die gebruikmaken van openbare faciliteiten. Wij zetten ons, als professionele schoonmakers uit Amsterdam, voortdurend in om de schoonmaak in jouw omgeving te optimaliseren. Ook als je andere facilitaire behoeften nodig hebt.

Naar overheidsschoonmaak

Een missiegedreven schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Wij zijn niet een van de doorsnee schoonmaakbedrijven in (regio) Amsterdam. Wij zijn Vebego. Wij maken schoonmaak in Amsterdam zichtbaar. Om jou great results te bieden en het werk van onze schoonmaakcollega’s betekenisvol te maken. We streven continu naar een hoger niveau voor hygiëne en schoonmaakervaring. Zodat jij profiteert van de topdienstverlening van een toonaangevend schoonmaakbedrijf in Amsterdam.

Neem contact op
Gevelreiniging

Een schoonmaakplan, op maat gemaakt

Verschillende sectoren, betekent diverse wensen, werkwijze en uitdagingen. Ook voor jouw situatie. Bij Vebego kun je rekenen op maatwerk. Als norm. Gebaseerd op jouw doelstellingen, protocollen en uitdagingen. Jouw vaste contactpersoon, de teamleider, stelt samen met jou een schoonmaakplan op voor de standaard activiteiten. Of het nu gaat om dagelijkse, wekelijkse of periodieke reiniging. Je ontvangt altijd een efficiënte en tijdbesparende schoonmaakaanpak met optimaal resultaat. Maar ook voor een eenmalige schoonmaakklus zit je bij ons goed.

Overdag schoonmaken in Amsterdam

Wij geloven in dagschoonmaak. Daarom zijn onze collega’s overdag bij je aanwezig. Zodat ze snel kunnen inspelen op jouw specifieke wensen. En zorgen voor een schone beleving bij je medewerkers. Extra voordeel: de verlichting en verwarming kunnen buiten kantooruren uit. Er hoeft namelijk niemand meer aanwezig te zijn. Zo zorgen we gezamenlijk voor een schoner milieu.

Van schoonmaker in Amsterdam naar facilitair collega

Zinvol werk is essentieel. Voor iedereen. Wij noemen onze medewerkers geen schoonmakers in Amsterdam. Maar waardevolle collega’s. Taakintegratie draagt hieraan bij. 

 

Variatie maakt werk leuker. En het stelt onze collega’s in staat om meer waarde toe te voegen voor jou. Daarom nemen we, naast schoonmaakwerk in Amsterdam, meer facilitaire taken uit handen. Alleen of samen met jouw andere partners. Of het nu gaat om het bijvullen van koffiebonen of het vervangen van cartridges. Je wordt volledig ontzorgd. Tot in de puntjes geregeld. Dit zorgt ervoor dat jij tevreden bent.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam Facilitair Collega

Nóg beter schoonmaken met Leviy, een digitaal facilitair systeem

Kwaliteit handhaven. Met als doel om jou tevreden te stellen. Om een uniforme werkwijze te waarborgen, maken we gebruik van Leviy, een digitaal facilitair systeem. Leviy ondersteunt ons bij het beoordelen van onze werkzaamheden. Processen vereenvoudigen, waardoor we meer tijd hebben voor jou en onze collega’s.

 • Betrouwbaar & duurzaam partnerschap
 • Een schonere toekomst
 • Vooruitstrevend in schoonmaak

Lees de tevreden verhalen van Amsterdamse klanten

Great work, great results, great clients. Als jij tevreden bent, zijn wij tevreden. Dagelijks streven we ernaar om jou zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Lees de uitgebreide ervaring van onze opdrachtgevers.

Meer dan een standaard schoonmaakbedrijf in Amsterdam: great work+

Great work. Daar staan we voor. Vebego streeft continu naar beter. Om jou optimaal werk af te leveren. Great work betekent ook dat we onze best practices delen en toepassen op jouw situatie. Ongeacht jouw zakelijke schoonmaakbehoefte. Ontdek zelf wat wij voor jou kunnen betekenen. Van algemene schoonmaak tot specialistische reiniging: great work+.

Specialistisch vloeronderhoud

Verleng de levensduur van jouw vloeren met specialistisch vloeronderhoud. Kies je voor Vebego, dan kies je voor een milieuvriendelijke reinigingsmethode en duurzame onderhoudstechnieken. Op deze manier krijgen je vloeren de extra aandacht die ze verdienen. Uiteraard plannen we de schoonmaak zo in, dat we jouw interne processen zo min mogelijk verstoren.

Lees meer

Een schoonmaakbedrijf in Amsterdam inhuren?

Heb je vragen? Bijvoorbeeld over onze schoonmaakservice in Amsterdam? Neem contact op met een van onze specialisten. Laat je contactgegevens achter en zij adviseren je graag over welke schoonmaakdienst het best bij je past.

Contactaanvraag
Contact

Schoonmaakservice Amsterdam: dit zijn onze diensten

Schoonmaakservice Amsterdam: dit zijn onze diensten

Een hygiënische en veilige werk- en ontvangstomgeving is als werkgever belangrijk. In welke sector of situatie jij je ook bevindt. Zoek jij naar andere schoonmaakservices in Amsterdam? Ook dan kun jij bij Vebego terecht. Wij hebben schoonmaakdiensten in huis.

Naar alle schoonmaakdiensten
Evenementen
 • Een schone beleving voor medewerker en bezoeker
 • Schoonmaak voor, tijdens en na de show
 • Een schone omgeving, constant op niveau
Lees meer
Cleanroom
 • Minimale verstoring van bedrijfswerkzaamheden
 • Aangepast aan de dynamiek van jouw locatie
 • Professionele reiniging door specialisten
Lees meer
Voedingsmiddelen industrie
 • Kennis van de strenge standaarden in de branche
 • Afgestemd op de productie van jouw bedrijf
 • Protocolgestuurde schoonmaak
Lees meer
Trein
 • Altijd schone treinen
 • Calamiteitenteam voor ad-hocsituaties
 • Graffiti reiniging
Lees meer
Vliegveld
 • Opgeleide collega’s voor gastgerichte dienstverlening
 • Flexibel en continu aangepast op passagiersstromen
 • Schoonmaken op basis van data
Lees meer

Veelgestelde vragen over schoonmaakbedrijven in Amsterdam

Wat kost een schoonmaakbedrijf in Amsterdam?

Wat een schoonmaakbedrijf in Amsterdam kost, varieert per situatie en behoeften. Maar ook het type schoonmaakbedrijf beïnvloedt de prijs. Er is dus geen eenduidig antwoord op deze vraag. Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw specifieke behoeften? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij voorzien je graag van advies.

Waarom schoonmaakwerk in Amsterdam?

Als Amsterdams bedrijf behoort schoonmaken niet tot jouw werkzaamheden. Toch is het belangrijk om te zorgen voor een hygiënische werkplek. Voor jezelf en jouw medewerkers. Een professioneel schoonmaakbedrijf uit Amsterdam zorgt ervoor dat jij je kunt focussen op jouw bedrijfsdoelstellingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Nieuws

Zara Temmink (1)

Sporten is meer dan alleen een passie voor paralympisch sporter Zara Temmink

< 1 min.
Sporten is meer dan alleen een passie voor paralympisch sporter Zara Temmink
UVA 2024 Header (1)

Vebego maakt heropening UVA mede mogelijk

< 1 min.
Vebego maakt heropening UVA mede mogelijk
Ziggo Dome Header Op En Afschalen 2

Succesvol flexibel op- en afschalen bij Ziggo Dome

< 1 min.
Succesvol flexibel op- en afschalen bij Ziggo Dome