Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Schoonmaken. Belangrijk voor een comfortabele, veilige en levendige (werk)omgeving. Zoek jij een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Rotterdam die het werk uit handen kan nemen? Vebego Cleaning Services is jouw reinigingspartner. Wij zijn dé expert in de schoonmaaksector. Voor het onderhouden van kantoren, onderwijsgebouwen en overheidsinstellingen. 

 

 • Kwalitatief, menselijk en innovatief schoonmaakwerk in Rotterdam
 • Volledige ontzorging op facilitair niveau mogelijk
 • Aangepast aan jouw situatie en behoeften
Neem contact op
Home Schoonmaakdiensten

Certificaten en keurmerken

De beste service. Dat voldoet aan de normen en best practices. Zodat wij jouw great results opleveren. We zijn trots op onze behaalde certificeringen en keurmerken.

Bekijk al onze certificaten
Certificaten En Keurmerken Vebego Cleaning Services

Een professioneel schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Vebego Cleaning Services is dé leider in de schoonmaaksector. We zijn dan ook al jaren actief in schoonmaakwerk. Ook in de havenstad Rotterdam. Van het schoonmaken van een kantoor- of lesruimte tot het verzorgen van facilitaire werkzaamheden bij de overheid. Wij gaan voor great work. Met maatwerk en duidelijke communicatie als standaard. Ontdek hoe we jou kunnen helpen.

Kantoorpanden

Een schone werkomgeving. Zorgt voor optimaal welzijn van je medewerkers. Kies een schoonmaakbedrijf in Rotterdam dat great work levert. Met maatwerk als standaard. We verkennen samen met jou de innovatieve mogelijkheden. Om jou een nóg beter schoonmaakresultaat te bieden.

Naar kantoorschoonmaak
Onderwijsgebouwen

Een goed leer- en werkklimaat is belangrijk. Waar hygiëne en beleving centraal staan. Vebego als schoonmaakpartner staat voor je klaar. Passend bij jouw behoeften. Ook als ze veranderen. We bekijken samen met jou hoe de schoonmaakervaring beter kan. Van primair onderwijs tot wetenschappelijk onderwijs.

Naar onderwijsschoonmaak
Overheidsinstellingen

Vertrouw op great work met schone overheidsgebouwen als resultaat. Wij, als professionele schoonmakers uit Rotterdam, staan altijd paraat. Om de schoonmaak in jouw omgeving te verbeteren. Of het nu gaat om gemeentegebouwen, waterschappen, brandweerkazernes, defensielocaties of openbare faciliteiten voor bezoekers. Ook helpen we je bij andere facilitaire behoeften.

Naar overheidsschoonmaak

Schoonmaakbedrijf in Rotterdam met een missie

Wij zijn Vebego. Niet zomaar een alledaags schoonmaakbedrijf in (regio) Rotterdam. Wij zetten schoonmaken in Rotterdam op de kaart. Zodat jij geniet van great results. En onze schoonmaakcollega’s betekenisvol werk hebben. We verhogen constant onze norm voor hygiëne en schoonmaakbeleving. Met als doel om jou te verzekeren van een eersteklas dienstverlening van een toonaangevend schoonmaakbedrijf in Rotterdam.

Neem contact op

Een op maat gemaakt schoonmaakplan

Elk bedrijf heeft andere wensen. Werkwijzen. En uitdagingen. Welke sector het ook is. Bij Vebego staat maatwerk centraal. Als standaard. Met jouw doelstellingen, protocollen en uitdagingen als basis. Jouw vaste contactpersoon, de teamleider, maakt samen met jou een schoonmaakplan voor de reguliere werkzaamheden. Voor dagelijkse, wekelijkse of periodieke schoonmaak. Je kunt altijd rekenen op optimaal resultaat. Dankzij een efficiënte en tijdbesparende schoonmaakaanpak. Eenmalige schoonmaakopdracht nodig? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Schoonmaken gedurende dag in Rotterdam

Vebego Cleaning Services zit al meer dan 78 jaar in het schoonmaakvak en heeft mensen in dienst met enorm veel kennis en ervaring. Overdag schoonmaken. Daar geloven wij in. Daarom zijn onze mensen tijdens werkuren aanwezig op jouw locatie(s). Zo kunnen ze snel schakelen. Om te voldoen aan jouw specifieke wensen. En aan de schoonbeleving van je medewerkers. Extra handig: er is geen verlichting en verwarming aan na kantooruren. Niemand hoeft namelijk meer aanwezig te zijn. Zo dragen we samen bij aan een schoner milieu.

Rotterdamse schoonmaker? Facilitair collega!

Een betekenisvolle baan is belangrijk. Voor iedereen die werkt. Bij Vebego heten medewerkers daarom geen schoonmakers in Rotterdam. Maar waardevolle collega’s. Waarbij zij een vast aanspreekpunt zijn voor jou en je medewerkers.

 

Afwisseling maakt werk aangenamer. En het geeft onze mensen de kans om meer waarde te leveren. Aan jou. Schoonmaken in Rotterdam is dus niet het enige wat we doen. We nemen ook andere facilitaire taken op ons. Zelfstandig of met jouw andere partners. Van het aanvullen van koffiebonen tot het vervangen van cartridges. Wij ontzorgen je. Tot in de puntjes. Zodat jij tevreden bent.

 • Een schonere toekomst
 • Vooruitstrevend in schoonmaak
 • Initiatiefnemer & oplossingsgericht

Optimaal schoonmaken met Leviy, een digitaal facilitair systeem

Behoud van kwaliteit. Dat is onze prioriteit. Zodat jij tevreden blijft. Om een uniforme werkwijze te waarborgen, hebben we Leviy geïntroduceerd. Een digitaal facilitair systeem dat ons helpt om onze taken te beoordelen. Processen worden eenvoudiger gemaakt. Zodat we meer tijd kunnen besteden aan jou. En onze collega’s.

 

 • Betrouwbaar & duurzaam partnerschap
 • Een schonere toekomst
 • Vooruitstrevend in schoonmaak
Glasbewassing Glazenwasser

Great work+: een totaalpakket aan diensten

Vebego en great work gaan hand in hand. Altijd beter worden. Om jou het beste te bieden. Great work houdt ook in dat we onze best practices delen. En toepassen op jouw specifieke situatie. Welke schoonmaakbehoefte je ook hebt. Kom te weten wat wij voor jou kunnen doen. Van algemene schoonmaak tot specialistische reiniging: great work+.

Specialistisch vloeronderhoud

Met specialistisch vloeronderhoud verleng je de levensduur van je vloeren. Vebego zorgt voor een milieuvriendelijke reinigingsmethode en duurzame, innovatieve technieken. Zo krijgen je vloeren de extra zorg die ze nodig hebben. We plannen het onderhoud natuurlijk goed in. Zodat interne processen weinig tot geen hinder ondervinden.

Lees meer

Een schoonmaakbedrijf in Rotterdam inhuren?

Heb je ergens vragen over? Bijvoorbeeld over onze schoonmaakservice in Rotterdam? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten. Zij helpen je graag bij het vinden van de schoonmaakdiensten die het best bij jou passen.

Neem contact op
Contact

Onze schoonmaakservice in Rotterdam

Onze schoonmaakservice in Rotterdam

Als werkgever is het essentieel om een hygiënische en veilige werk- en ontvangstomgeving te bieden. Of je nu actief bent in Rotterdam-Zuid of -Noord. Ben je op zoek naar meer schoonmaak in Rotterdam? Je zit bij Vebego goed. Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten aan.

Naar alle schoonmaakdiensten
Evenementen
 • Een schone beleving voor medewerker en bezoeker
 • Een schone omgeving, constant op niveau
 • Schoonmaak voor, tijdens en na de show
Lees meer
Voedingsmiddelen industrie
 • Kennis van de strenge standaarden in de branche
 • Afgestemd op de productie van jouw bedrijf
 • Protocolgestuurde schoonmaak
Lees meer
Trein
 • Zichtbare schoonmaak in rijdende treinen
 • Calamiteitenteam voor ad-hocsituaties
 • Altijd schone treinen
Lees meer
Vliegveld
 • Opgeleide collega’s voor gastgerichte dienstverlening
 • Flexibel en continu aangepast op passagiersstromen
 • Schoonmaken op basis van data
Lees meer
Glas en gevelreiniging
 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Totaal gevelonderhoud en -management
Glas en gevelmanagement

Veelgestelde vragen over schoonmaakbedrijven in Rotterdam

Hoeveel kost een schoonmaakbedrijf in Rotterdam?

Hoeveel een schoonmaakbedrijf in Rotterdam kost, hangt af van diverse factoren. Denk aan de grootte van de ruimte, de frequentie, het soort schoonmaakwerk en eventueel extra services als glasbewassing. Het schoonmaakbedrijf bepaalt zelf de prijzen. Heb je behoefte aan een nauwkeurige schatting van de kosten? Dan is het verstandig om contact met Vebego op te nemen. Een van onze specialisten voorziet je graag van advies.

Waarom kiezen voor schoonmaakwerk in Rotterdam?

In elke sector is het belangrijk om als werkgever te zorgen voor een schone werkplek. Niet alleen voor jezelf, voornamelijk voor je medewerkers. Een professioneel en gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Rotterdam kan het schoonmaakwerk voor je uit handen nemen. Zodat jij je kunt richten op belangrijke bedrijfsdoelstellingen. Benieuwd naar wat Vebego voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passend advies.

Schoonmaak nieuws

Wastemover Header Final

De Wastemover: de oplossing voor fysiek zwaar werk

< 1 min.
De Wastemover: de oplossing voor fysiek zwaar werk
Collage DDVDS Def Kl

De Dag van de Schoonmaker 2024 in beeld

< 1 min.
De Dag van de Schoonmaker 2024 in beeld
IMG 8238

Vebego collega’s tonen sportiviteit én verbinding tijdens Zuidas Run

< 1 min.
Vebego collega’s tonen sportiviteit én verbinding tijdens Zuidas Run