Kwaliteit: voedselveiligheid gegarandeerd

Onze belofte: 100% voedselveiligheid, 100% vakbekwaam personeel, 100% audit ready.

Bij Vebego Cleaning Services staat food schoonmaak van topkwaliteit centraal. We gaan tot het uiterste om de hoogste standaard van hygiëne te handhaven in de voedselindustrie. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf vrij blijft van onnodige extra kosten en problemen als gevolg van mogelijke besmettingen. Als part of your team creëren we bovendien samen een werkomgeving die (voedsel)veilig, milieuvriendelijk en efficiënt is. Hierdoor kan jouw team zich zonder zorgen concentreren op jouw kernactiviteiten.

VEBEGO Food Web 4

Voedselveiligheid: maatwerk schoonmaakplan

Elke locatie in de voedselindustrie heeft unieke uitdagingen, daarom bieden we altijd een maatwerk schoonmaakplan om de kwaliteit te garanderen. Onze schoonmakers zijn experts in zowel natte als droge methoden en aantoonbaar vlekkeloos in het voorkomen van besmettingen.

We monitoren voortdurend de schoonmaakkwaliteit, niet alleen om aan de te voldoen, maar om deze te overtreffen. Dankzij onze voortdurende verbeterprocessen kunnen we constante voedselveiligheid op lange termijn garanderen. Bovendien worden onze teamleden voortdurend getraind en bijgeschoold, om klaar te zijn voor zelfs de meest uitdagende situaties in jouw organisatie.

100% Voedselveiligheid

Met behulp van digitale checklists zorgt ons schoonmaakteam ervoor dat wordt voldaan aan zowel nationale als internationale voedselveiligheidsregels en -voorschriften. Wij zijn altijd op de hoogte; ook bij nieuwe voedselveiligheid regels. We passen hierop onze programma’s aan en blijven zo voorloper in de markt op het gebied van voedselhygiëne. We waarborgen onder andere:

 • Controle op technische gebreken
 • Uitgevoerde schoonmaakactiviteiten
 • Visuele en microbiologische controles
 • Volgorde van uitgevoerde schoonmaakactiviteiten
VEBEGO Food Web 46

100% vakbekwaam personeel

Veilig en vakkundig werken is de kern van ons succes in de voedselindustrie. Zonder basisinstructie gaat niemand aan de slag. Zolang mensen bij ons werken, zorgen we ervoor dat ze zich kunnen ontwikkelen en groeien, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Dat noemen wij de Springplank. We bieden iedereen:

 • Vakinhoudelijke opleidingen
  (basisinstructie, basisopleiding, resultaatgericht schoonmaken, hospitality, slim werken).
 • Persoonlijke ontwikkeling
  (Nederlandse en/of Engelse taal, communicatie, zien-denken-doen, feedback, assertiviteit).
 • Locatiespecifieke- en specialistische trainingen
  (VCA Basis, veiligheidsinstructies, schoonmaak tussen mechanische installaties, vloerenspecialist).

Meer weten over onze Visie op Voedselveiligheid?

3D Whitepaper Food Voedselveiligheid

Download ons whitepaper waarin we je meenemen in onze visie op voedselveiligheid binnen de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie. 

 

100% audit ready

Voedselveiligheid, daar zorgen we samen voor. Om hierin een objectieve, meetbare en effectieve werkwijze te garanderen, voeren onze collega’s vaste observaties en kwaliteitsmetingen voor je uit. Dit omvat onder andere visuele audits, prestatie-audits, controle op gebreken, hygiëne-audits, VSR-DKS en veel meer. Onze schoonmaak zorgt voor de spreekwoordelijke ‘rust in de tent’, waardoor jij je volledig kunt concentreren op de kernactiviteiten zonder je zorgen te hoeven maken over audits. De schoonmakers van Vebego zijn 100% audit ready én dat geeft vertrouwen.

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over food schoonmaak.

Contact
Andere services
Tv Website 2