Vebegofamiliebedrijvenaward

Vebego Cleaning Services wint Familiebedrijven Award 2022

Afgelopen woensdag, 20 april 2022, nam familiebedrijf Vebego in het AFAS Theater in Leusden de Familiebedrijven Award 2022 in ontvangst. In een zinderende eindstrijd met drie andere finalisten trok Vebego aan het langste eind. “Met name onze missie om al onze medewerkers betekenisvol werk te bieden en zoveel mogelijk mensen een kans te bieden mee te doen in de samenleving, heeft de jury aangesproken”.

De jury geeft aan dat Vebego uitblinkt in governance, cultuur, MVO en continuïteit. Maar vooral het menselijke aspect in organisatiecultuur spreekt aan. “Vebego ziet de waarde van werk. Werk betekent namelijk enorm veel voor het gevoel van eigenwaarde, de zelfredzaamheid, erkenning en de ontwikkeling van een persoon.” aldus Ton Goedmakers, CEO Vebego en derde generatie Familie Goedmakers.

 

Iedereen moet mee kunnen doen
Door het bieden van betekenisvol werk hoopt Vebego bij te dragen aan een meer inclusieve samenleving waarin iedereen mee kan dan doen. Vebego telt ruim 42.000 werknemers met 120 verschillende nationaliteiten. Ook zijn er veel mensen werkzaam met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een trotse Ton Goedmakers nam de award in ontvangst: “Dit is een fantastische prijs en is in de eerste plaats een blijk van waardering van en een groot compliment naar al onze medewerkers. Vebego heeft een sterke, mensgerichte cultuur waarin er plaats is voor iedereen en aandacht voor persoonlijke groei heel sterk aanwezig is. Daarbij hoort ook dat wij ieders talent zien en dat op waarde schatten.”

 

Jury over Vebego: innovatief, betrokken én toonbeeld voor succesvolle opvolging
De jury roemt Vebego om haar governance en innovatie: het bedrijf is een toonbeeld voor succesvolle opvolging binnen familiebedrijven. Innovatie staat binnen dit familiebedrijf hoog op de agenda: in de kleinste details wordt gezocht naar snellere en nog slimmere oplossingen. Ton Goedmakers vult aan: “Wij bieden onze bedrijven het vertrouwen en alle ruimte om te ondernemen. Mijn opa stond daar al voor en uit ervaring weten we dus wat dit oplevert. Ik sta elke dag nog verbaasd over de slimme technologische oplossingen die onze mensen bedenken.”

 

De Familiebedrijven Award 2022
In 2012 is de Stichting Familie Onderneming opgericht om meer aandacht te vragen voor het belang van familiebedrijven voor de Nederlandse economie. De stichting reikt de Familiebedrijven Award uit aan een uitblinkend Nederlands familiebedrijf. Dit jaar werd de award voor de achtste keer uitgereikt. De andere genomineerden waren supermarktketen Jan Linders, trapliftenmaker Otolift en bouwbedrijf KlokHolding.

Meer nieuws

Cristina Finalist Schoonmaker Van Het Jaar 2024 (1)
award

Finalist Schoonmaker van het Jaar 2024: onze eigen Cristina Domingues Fortuna

15-04-2024
< 1 min.
Finalist Schoonmaker van het Jaar 2024: onze eigen Cristina Domingues Fortuna
Zuidas Duurzaamheidsprijs2
mvo, award

Vebego wint Zuidas Duurzaamheidsprijs

09-11-2023
< 1 min.
Vebego wint Zuidas Duurzaamheidsprijs
Vebego Participatie Nieuwsbericht Hoofdfoto WSP Parkstad
mvo, participatie

Vebego en WSP Parkstad maken meedoen voor iedereen mogelijk

16-04-2024
< 1 min.
Vebego en WSP Parkstad maken meedoen voor iedereen mogelijk