CO2-Bewust Certificaat

Als familiebedrijf willen we met onze diensten en producten een toekomst geven aan de generaties na ons. Vanuit deze gedachte zijn we bezig met het verminderen van onze CO2-uitstoot. Met als resultaat het behaalde CO2-Bewust certificaat, niveau 3. Onderdeel van al onze certificaten en keurmerken.

Wat is het CO2-Bewust Certificaat?

Het CO2-Bewust certificaat geeft aan dat organisaties op een bewuste manier hun uitstoot van CO2 verlagen. Het certificaat zorgt ervoor dat ze energie besparen, efficiënt gebruikmaken van materialen en vormen van duurzame energie toepassen. Het CO2-Bewust certificaat is onderdeel van de CO2 Prestatieladder. Dit is een instrument dat de CO2-prestaties van organisaties beoordeelt.

CO2-Bewust Certificaat, niveau 3

Het CO2-Bewust certificaat bestaat uit vijf niveaus. Niveau één tot en met drie staat voor het verminderen van de uitstoot van de organisatie zelf en de bijbehorende projecten. Bij niveau vier en vijf wordt er ook gekeken naar de keten van leveranciers en klanten. Vebego Cleaning Service is trots op het behalen van niveau 3.

Wat doen we?

We nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om klimaatverandering en de gevolgen daarvan. We dringen onze CO2-uitstoot terug. En maken circulariteit een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. We verduurzamen ook ons wagenpark en onze huisvesting. We zijn tevens lid van KAM Commissie Schoonmakend Nederland. Zodat we op de hoogte blijven van relevante trends en ontwikkelingen over duurzaamheid.

Wat is het resultaat?

Vebego Cleaning Services is sinds 2023 gecertificeerd. We zijn dan ook druk bezig met het verminderen van onze CO2-uitstoot. In 2025 is ons doel om een volledig elektrisch wagenpark te hebben. In 2030 willen we volledig CO2-neutraal zijn en is 50% van ons materiaalgebruik en afval circulair. Zo kies jij voor een duurzame partner op schoonmaakgebied.