Onze aanpak

Vebego Cleaning Services maakt schoon zichtbaar. Waar, wanneer en hoe we ook schoonmaken, onze 8.000 mensen zijn de experts en bepalen de kwaliteit. Daarom geven we hen een stem en een podium. We zoeken verbinding en zijn nieuwsgierig naar hoe we samen nog meer impact kunnen maken. Vanuit gelijkwaardigheid. Zo zorgen we voor perfecte schoonmaak voor jou en betekenisvol werk voor iedereen. Samen maken we meedoen mogelijk. Great work.

Sectoren
Aanpak Vebego
Aanpak Vebego Cleaning Services

Great work+

We leggen de lat steeds hoger. We innoveren en instrueren doelgericht, op basis van jouw behoeften. Great work betekent ook dat we onze best practises delen en toepassen op jouw situatie. Zo is maatwerk de standaard en profiteer jij van de kracht van ons collectief.

Lees meer
Vooruitstrevend 1 (1)

Samen duurzamer

Bij alles wat we doen, kijken we naar onze impact op jou, onze eigen medewerkers en het milieu. We zijn zuinig op de planeet die we met zijn allen delen. We minimaliseren CO2-uitstoot, besparen op chemicaliën en compenseren waterverbruik. Maar we zorgen ook dat mensen duurzaam inzetbaar blijven en dat we positief bijdragen aan onze samenleving.

Lees meer
Kwaliteit Vebego Cleaning Services

Samen vooruit

Wij zorgen voor de beste schoonmaak, zodat jij jouw werk steeds beter kunt doen. Voor je klanten en je medewerkers. We investeren in jou en ketenpartners. Om de wereld te kennen waarin jij je beweegt. Samen vooruit.

Lees meer
Milieu 2

Iedereen gelijk

Iedereen is welkom om mee te doen. En iedereen verdient een kans op ontwikkeling. We helpen onze collega's ontwikkelen op de vlakken waar ze zelf willen groeien, omdat dat bijdraagt aan een goed leven. Zo zijn wij goed voor onze medewerkers. En zijn zij weer goed voor jou.

Lees meer