Partnerschap

Goede resultaten bereik je alleen met partnerschap. Want pas als je elkaar écht kent, kun je ook echt impact maken.

Samen met opdrachtgevers kijken we steeds naar wat beter kan. Heel gericht. We vreten ons in jouw wereld in om zoveel mogelijk waarde toe te voegen met schoonmaak. Daar gaan we zo ver in, dat we soms zelfs een complete organisatie op poten zetten, inclusief een mandaat, speciaal voor de behoeften van één opdrachtgever. Alles wat nodig is voor jou.

Duurzaamheid maatschappij

Proactieve ketensamenwerking

Bij Vebego Cleaning Services begrijpen we het belang van een goede ketensamenwerking. Sterker nog, wij nemen het voortouw om gezamenlijk aan tafel te gaan. Om nieuwe ideeën te delen en elkaar te inspireren. Maar ook om waarde toe te voegen. Iets waar wij tijd en effort in willen steken. Voor ons, en voor jou.

Praktisch & doelgericht

We brengen jouw uitdagingen in kaart en bedenken een oplossing. Praktisch en doelgericht. Daarbij vormen we één team. Dat alle details kent. Weet wat er speelt. We denken mee op niveau en zijn niet bang zijn voor verandering. En is er ruimte voor innovatie, dan gaan we daarmee aan de slag. Om er samen beter van te worden. Elke dag opnieuw.

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze specialisten. Wij vertellen je graag meer over onze visie op partnerschap.

Neem contact op
814A9c95a2cf4634eee5d2e52c495bbe8fe4d391