Cleanroom schoonmaak in de farmaceutische industrie

Vebego Cleaning Services doet alles om contaminaties te voorkomen in de farmaceutische industrie. In cleanrooms bijvoorbeeld. We hebben zelfs een maatwerk dienstverlening ontworpen die helemaal draait om schoonmaak in cleanrooms. Om iedere dag een belangrijke bijdrage te leveren aan de omgeving waarin jij jouw producten kunt maken of onderzoek kunt doen. Zonder zorgen over bacteriën, schimmels of gisten.

We hebben onze hele dienstverlening zo ontworpen, dat we iedere dag beter worden. Great work leveren. Met onze medewerkers, met onderzoek en – daar waar ze iets toevoegen en duurzaamheid niet negatief beïnvloeden – innovaties. Zo maken we van maatwerk in schoonmaak de standaard. Voor jou. Jouw team en jouw resultaat. 

Cleanroom schoonmaak
Farma 2

Specialistische cleanroomreiniging

Cleanrooms en laboratoria zijn belangrijke ruimtes binnen de farmaceutische industrie. Hier vormen stofdeeltjes en micro-organismen, zoals bacteriën, schimmels en gisten, het risico tot contaminatie.

 

Die contaminatie is kan jouw proces of eindproduct negatief beïnvloeden. Cleanroomreiniging is specialistisch werk en daarom altijd op maat. Bij Vebego Cleaning Services werken mensen met veel kennis en jarenlange ervaring, die goed kunnen omgaan met alle middelen en materialen. Daar zorgen wij voor. 

Cleanroom classificatie: GMP & ISO

GMP is een kwaliteitsborgingssysteem dat staat voor ‘Good Manufacturing Practises’. Volgens de GMP-eisen kan de productie van steriele producten verdeeld worden in vier klassen (graad A/B/C/D). Onze medewerkers kunnen in diverse klassen opereren.

In de farmaceutische industrie worden cleanrooms geclassificeerd vanuit de ISO-normering. Deze classificatie gaat van ISO 1 (minst toegestane deeltjes in aantal en grootte) tot en met ISO 9 (meest toegestane deeltjes in aantal en grootte). Uiteraard voldoet onze schoonmaak aan iedere norm. 

Vebego Cleaning Services als dé expert

Wij hebben de kennis en expertise in huis om jouw gesprekspartner te zijn, nu én later. Samen bepalen we de beste methodiek voor cleanroom schoonmaak in de farmaceutische industrie. We leggen protocollen vast en maken duidelijke afspraken. Maar we kijken ook verder. Processen en technieken ontwikkelen zich snel. Het is belangrijk om mee te bewegen. Vebego Cleaning Services neemt het voortouw, pakt die adviesrol en borgt de kwaliteit binnen jouw cleanrooms.

  • Continuïteit van het productieproces
  • Minimale contaminatie in cleanrooms
  • Kennis van (veiligheids)normen & eisen
  • Goed opgeleide medewerkers
  • De juiste middelen en materialen
Farma Industrie 1

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over cleanroom schoonmaak in de farmaceutische industrie.

Contact Hygiëne en schoonbeleving
Contact