Cleanroom schoonmaak in de High Care industrie

Great work. Dat is cleanroom schoonmaak op maat voor de High Care industrie. Iedere dag werken we aan verbeteringen om de hygiënische omgeving te borgen, waarin jij hoogwaardige producten kunt vervaardigen.  

Vebego Cleaning Services maakt schoon op basis van expertise, data door te meten en onderzoekt jouw behoeften en tevredenheid op belangrijke momenten. Maatwerk als standaard in onze schoonmaak in de High Care industrie. Allemaal om te zorgen dat jij de producten kunt ontwikkelen die jou succesvol maken. Dat vinden we great work. Werk waarop we trots zijn. 

Cleanroom schoonmaak
Elektrotechnische Industrie 1

Specialistisch reinigen van cleanrooms

Cleanrooms in de High Care industrie worden gebruikt bij de fabricage van semiconductors. In deze ruimtes vormen stofdeeltjes, vaak niet zichtbaar met het blote oog, een risico voor jouw eindproduct. Wij zijn in staat om dit risico te minimaliseren en jouw eindproduct zo goed mogelijk te beschermen tegen contaminatie.

 

Het reinigen van cleanrooms is altijd maatwerk en moet je zorgeloos kunnen uitbesteden aan een specialistisch bedrijf. Mensen met aantoonbare kennis, ervaring en de juiste middelen en materialen. Daar zorgen wij voor.

Cleanroom classificatie: ISO

De High Care industrie deelt cleanrooms in vanuit de ISO-normering. Deze classificatie gaat van ISO 1 tot en met ISO 9. Uiteraard voldoet onze schoonmaak aan iedere norm. 

Vebego Cleaning Services als dé expert

Wij hebben de kennis en expertise in huis om jouw gesprekspartner te zijn, nu én later. Samen bepalen we de beste methodiek voor cleanroom schoonmaak in de High Care industrie. We leggen protocollen vast en maken duidelijke afspraken. Maar we kijken ook verder. Processen en technieken ontwikkelen zich snel. Het is belangrijk om mee te bewegen. Vebego Cleaning Services neemt het voortouw, pakt die adviesrol en borgt de kwaliteit binnen jouw cleanrooms.

  • Continuïteit van het productieproces
  • Minimale contaminatie in cleanrooms
  • Kennis van (veiligheids)normen & eisen
  • Goed opgeleide medewerkers
  • Juiste middelen en materialen
Vooruitstrevend 1

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over cleanroom schoonmaak in de High Care industrie.

Contact Hygiëne en schoonbeleving
Contact