Dieptereiniging keukens

In keukens en bedrijfsrestaurants is hygiëne een van de belangrijkste vereisten. Logisch, want de kans op besmetting wil je uiteraard minimaliseren. Een schone, steriele keuken voorkomt ongewenste vet- en vuilophopingen. Toch verspreiden bacteriën zich veelvuldig op tegelwanden, in afzuigsystemen en achter keukenapparatuur. Met een keuken dieptereiniging pakken wij alles van top tot teen aan.

PLACEHOLDER

Een optimale hygiëne

Dieptereiniging van keukens gaat veel verder dan dagelijkse schoonmaak. Kitnaden en werkbladen halen we los en indien mogelijk pakken we apparatuur weg. We reinigen het luchtkanaal van afzuigkappen, demonteren apparatuur waar nodig, halen aanslagen uit ovens en verwijderen kalk.

 

Minimaal één keer per jaar een dieptereiniging laten uitvoeren heeft veel voordelen. Zo heb je langer profijt van de keuken en apparatuur en borg je een optimale hygiëne, zodat jouw medewerkers hun werk goed kunnen doen. Daarnaast draagt een schone keuken bij aan het voorkomen van uitval, besmettingen en brandgevaar.

 

In-house specialisten

Voordat wij aan de slag kunnen met de dieptereiniging is het belangrijk dat de keuken leeg en buiten gebruik is. Samen maken we afspraken over de frequentie en verwachtingen. Onze keukenspecialisten werken volgens de HACCP-richtlijnen en doen achteraf een inspectie op kwaliteit. Hiermee garanderen wij een 100% voedselveilig resultaat.

Dieptereiniging keukens gebeurt bij Vebego Cleaning Services volledig in eigen beheer. Wij leiden onze mensen op en rusten hen uit met geschikte middelen en materialen. In slechts enkele uren is jouw keuken weer als nieuw!

Met dieptereiniging keukens door Vebego Cleaning Services:

  • haal je specialistische kennis in huis, want dit doe je er niet even bij
  • word je volledig ontzorgd op het gebied van mensen, middelen en materialen
  • verlaag je de kans op een besmetting of brand in de keuken
  • verleng je de levensduur van de keuken en apparatuur
  • garandeer je een veilige en gezonde werkomgeving voor jouw medewerkers