Handyman services

Heb je geen tijd om steeds zelf met storingen, gebreken of onderhoud bezig te zijn? Daar hebben wij een oplossing voor: een handyman voor klein technisch onderhoud. Precies dat is het grote voordeel van onze handyman services. Of het nu gaat om een kapot lampje, een storing in de printer, sanitaire reparaties of een losse deurklink: de handyman lost het voor je op. Zo snel mogelijk. 

PLACEHOLDER

Altijd en overal inzetbaar 

Voor een groot deel houdt de handyman zich bezig met klein technisch onderhoud of het repareren van kleine defecten in jouw gebouw. Denk aan kapotte voorwerpen of storingen aan apparaten. De rest van de tijd kan hij je ondersteunen bij andere werkzaamheden, zoals het (de)monteren van bureaus, het inrichten van werkplekken en het meesjouwen bij interne verhuizingen. 

Jij vertelt wat je wilt, wij zoeken een geschikte medewerker. Iemand met technische kennis, die wij volledig opleiden om dit werk te gaan doen. Op die manier hoef jij niemand aan te nemen, aan te sturen of te vervangen. Vebego Cleaning Services pakt die rol op zich. Voortdurend zijn we bezig met het werven, opleiden en trainen van nieuwe medewerkers. 

Allround handyman in-house 

Onze handyman services richten zich op vooral op kleine technische werkzaamheden binnen jouw pand. Maar het grootste voordeel van een in-house handyman is zijn multi-inzetbaarheid. Van technische klusjes tot spullen verhuizen en ondersteuning in schoonmaak: het is allemaal mogelijk. 

Vooral op de grotere locaties of in een bepaalde regio met meerdere panden brengt een handyman gemak en flexibiliteit. Wij zorgen voor de juiste opleiding en uitrusting. Ook maken we samen duidelijke afspraken over de verwachtingen, reactietijden en overige belangrijke zaken. 

Met handyman services door Vebego Cleaning Services:

  • heb je geen omkijken meer naar klein technisch onderhoud in jouw pand
  • hoef je technische gebreken of kleine storingen niet meer zelf op te lossen
  • kun je rekenen op een goed opgeleide medewerker met technische skills
  • ervaar je veel gemak en flexibiliteit op de grotere locaties of in meerdere panden
  • heb je een extra paar ogen en oren in het gebouw die proactief signaleren