Specialistisch vloeronderhoud

Door te investeren in specialistisch vloeronderhoud, kun je de levensduur van jouw vloer fors verlengen. Precies dat is ons uitgangspunt. Bij Vebego Cleaning Services kiezen we voor een milieuvriendelijke manier van schoonmaak en passen we duurzame onderhoudstechnieken op vloeren toe. Uiteraard kijken we naar bezetting en op welk moment we jouw interne processen zo min mogelijk verstoren.

PLACEHOLDER

Milieuvriendelijke reiniging

Bij specialistisch vloeronderhoud maken we onderscheid tussen harde en zachte vloeren. Een harde (stenen) vloer kunnen we onder andere schrobben en eventueel stoomreinigen. Zachte vloeren, bijvoorbeeld Linoleum, zetten we in de was. Hiermee is de vloer weer goed beschermd, komt de mooie egale uitstraling terug en gaat de vloer langer mee.

Tegenwoordig is het mogelijk om een Linoleum vloer van een duurzame coating te voorzien. Door deze coating stapsgewijs te herstellen, kunnen we de vloer terug naar fabrieksnieuw brengen. Indien nodig met kleurherstel. Na deze behandeling beperkt het jaarlijks onderhoud zich tot het schrobben van de vloer. Dat is minder intensief, eenvoudiger plannen en organiseren en minimaal belastend voor de gebruikers in jouw gebouw. Bovendien behoud je gedurende het hele jaar die mooie egale uitstraling, waarmee je de beleving in het pand positief beïnvloedt. Kortom, een milieuvriendelijke én praktische manier van vloeronderhoud. En je hebt er ook nog jaren plezier van!Duurzaam vloeronderhoud

Bij Vebego Cleaning Services werken we met duurzame onderhoudstechnieken, die over een langere periode niet duurder hoeven te zijn. Met behulp van een vloerenscan kijken we eerst wat de vloer nodig heeft. Gaat het om een nieuwe(re) vloer, dan krijg je natuurlijk een heel ander advies dan bij een oudere vloer. En het vloeronderhoud zelf? Dat kun je overlaten aan onze vloerspecialisten: goed opgeleide medewerkers met de juiste kennis en kunde.

Na behandeling krijg je een vloerenpaspoort, zodat je precies kunt zien welke producten wij gebruiken en wanneer onze werkzaamheden gepland en uitgevoerd zijn. Hiermee heb je altijd inzicht in de historie van ons specialistisch vloeronderhoud.

Met specialistisch vloeronderhoud door Vebego Cleaning Services:

  • geef je jouw pand weer de mooie, visuele uitstraling die het verdient
  • regel je op een milieuvriendelijke en duurzame manier het vloeronderhoud
  • krijg je advies in een vloerenscan en een vloerenpaspoort met de onderhoudshistorie
  • verleng je de levensduur van de vloer voor een behoorlijke periode
  • kun je de investering in een nieuwe vloer uitstellen, regelmatig onderhoud betaalt zich altijd terug