Dieptereiniging sanitair

Iedere organisatie wil dat medewerkers, gasten en overige bezoekers kunnen rekenen op schoon en fris sanitair. Met ons vaste werkprogramma zorgen we daar al voor. Maar van tijd tot tijd is een grondige dieptereiniging sanitair hard nodig. Vuil, zeepresten en bacteriën kruipen in de voegen van vloeren en wanden, waardoor op termijn nare geur- en schimmelproblemen ontstaan. En dat wil je uiteraard voorkomen.

Terug naar aanvullende diensten
PLACEHOLDER

Langdurig schoon en fris sanitair

Bij een dieptereiniging van jouw sanitair maakt onze specialistische reinigingstechniek en -intensiteit het verschil. We reinigen dieper en gebruiken zwaardere middelen. Zo halen we niet alleen het oppervlakkige vuil weg, maar ook de laag eronder. Die laag zorgt meestal voor geuroverlast en schimmelproblematiek. Reguliere schoonmaak schiet dan echt tekort.

 

Naast het hygiënisch schoonmaken van toiletten, urinoirs, wastafels en armaturen gebruiken we een schuimreiniger en machinale reiniging voor de wanden en vloeren. Ook dieptereiniging met stoom behoort tot de mogelijkheden.

Optimaal hygiëne-advies

De frequentie van dieptereiniging sanitair bepalen we graag samen met jou. Daarbij geven we een optimaal hygiëne-advies passend bij de soort ruimte, aanwezige elementen, gebruiksintensiteit en beschikbaar budget. Hoe intensiever een sanitaire ruimte gebruikt wordt, hoe vaker een dieptereiniging nodig is. Laat dat maar aan het specialistische team van Vebego Cleaning Services over!

 

Kleine reparaties, zoals het vervangen van kraanleertjes, het ontstoppen van afvoerleidingen en het vernieuwen van kitranden zijn geen enkel probleem. Mocht extra technische ondersteuning nodig zijn, dan schakelen wij zelf een van onze gerenommeerde partners in.

Met dieptereiniging sanitair door Vebego Cleaning Services:

  • heb je één partij die ook het reguliere werkprogramma kent
  • werk je in het verlengde van, waardoor je geen overbodige werkzaamheden uitvoert
  • werk je in het verlengde van, waardoor je geen overbodige werkzaamheden uitvoert
  • krijg je professioneel reinigingsadvies voor efficiënte schoonmaak, met de juiste frequenties
  • haal je specialistische kennis in huis, want dit doe je er niet even bij
  • heb je genoeg capaciteit om ook grotere, complexere opdrachten aan te kunnen