Tapijt- en meubelreiniging

Tapijten en meubels vormen een bron van bacteriën in jouw bedrijfspand. Stof en vlekken hebben een nadelig effect op zowel de beleving als hygiëne. Vooral flexwerkplekken maken mensen steeds bewuster van het belang van een hygiënische omgeving. Iets waar specialistisch vloeronderhoud en ICT-reiniging zeker aan bijdragen. Ook tapijt- en meubelreiniging is geen overbodige luxe en biedt meerdere voordelen. 

PLACEHOLDER

Tapijtreiniging en -onderhoud 

Op dagelijkse basis gaan onze schoonmakers aan de slag met spotreiniging op jouw vloerbekleding. Stofzuigen en reinigen met vlekkenspray is echter niet altijd voldoende. Zeker niet bij sterke vervuiling. Bovendien wil je het tapijt voor langere tijd schoonhouden. Afgestemd op de tapijtsoort, belasting en vervuiling gaan we structureel aan de slag met dieptereiniging. 

We kijken naar de soort ruimte en hoe intensief deze in gebruik is. Vervolgens stellen we een gericht reinigingsadvies per ruimte op. Een koffiecorner zal immers sneller vervuild raken dan een vergaderzaal. Daar houden we rekening mee. Onze planning voor tapijtonderhoud is altijd dynamisch. Een schone vloer draagt tenslotte ook bij aan de beleving binnen jouw kantoorpand. 

Periodieke meubelreiniging 

Vervuilde meubels doen echt iets met je hygiëne-gevoel. Ook al zie je het niet altijd direct: etensresten, schimmels en bacteriën zijn in veelvoud aanwezig. Vebego Cleaning Services pakt hierin een proactieve rol. Wanneer onze schoonmakers veel vervuilde stoelen signaleren, gaan we tijdig met je in gesprek. In overleg laten we ze professioneel reinigen, zonder dat jij daar last van hebt. 

Meubelreiniging gebeurt vaak op afroep, in tegenstelling tot regulier tapijtonderhoud. Ons advies: zorg altijd voor enkele reservemeubels en rouleer deze. Op die manier kunnen wij de periodieke meubelreiniging achter de schermen regelen en heb jij geen verstoring van het arbeidsproces.

Met tapijt- en meubelreiniging door Vebego Cleaning Services:

  • creëer je een gezond binnenklimaat voor medewerkers en bezoekers
  • werk je aan een optimale beleving binnen het gebouw
  • zorg je voor een fris, schoon en hygiënisch gevoel
  • verleng je de levensduur van meubels en tapijten
  • geef je het pand weer de mooie, visuele uitstraling die het verdient