Schoonmaak bij evenementen

Great work in evenementen schoonmaak draait om de ontmoeting tussen de artiest en de bezoeker. Om de ervaring en beleving van begin tot eind. We weten wat je beweegt. Hoe belangrijk de optimale bezetting van je evenementenlocatie is. En je imago. Daarom bieden we je maatwerk. Great results. Als standaard.  

De kwaliteit van schoon monitoren we continu. En duurzaamheid krijgt onze volle aandacht. Omdat we begrijpen dat het hier om meer gaat. Met great jobs laten we onze mensen groeien en geven we de ruimte om goed te zijn in wat ze doen. Zij zijn de sterren op ons podium en ze zorgen goed voor jou, omdat Vebego Cleaning Services goed voor hen zorgt. 

Meer over Evenementen schoonmaak
Vebego Evenementen Schoonmaak 7

Meer dan schoonmaak

Vebego Cleaning Services maakt van ieder bezoek een feestje. Met een vlekkeloze entree, schone zitplaatsen en fris sanitair. Door onze jarenlange ervaring in evenementen schoonmaak, bij diverse locaties in Nederland, zijn we gewend om te presteren onder druk. Omdat we weten dat het hier om veel meer gaat dan schoonmaakkwaliteit alleen. 

Of het nu gaat om schoonmaak voor, tijdens of na de show: alle acties zijn gericht op het creëren van de juiste beleving. Gedurende het optreden kijken we wat er om ons heen gebeurt, houden we de hygiëne op niveau en staan we bezoekers te woord. En na de show maken we meters, soms tot diep in de nacht. Want alles moet weer schoon voor de volgende dag. 

Vebego Evenementen Schoonmaak 6

Op- en afschalen & veiligheid

Kenmerkend voor schoonmaak bij events zijn de hoge pieken. We maken veel schoon in korte tijd, waardoor we op sommige momenten met veel mensen aan het werk zijn. In de voorbereiding op een show hebben we misschien vijftien mensen nodig, tijdens en direct na de show ineens 100 en in de nacht na afloop nog maar vijf. Tempowisselingen dus. Op- en afschalen. Vebego Cleaning Services is erop voorbereid. 

 

Daarbij hebben we altijd oog voor veiligheid. Op grote evenementenlocaties, waar duizenden bezoekers tegelijkertijd samen zijn, gelden strenge veiligheidsregels. Die volgen we. Zowel tijdens de schoonmaakpieken als na afloop van jouw event. De dag of avond is geslaagd als het hele plaatje klopt: van een leuke sfeer en mooie uitstraling tot een schoon en veilig gevoel. Daar dragen wij graag aan bij.

Vebego Cleaning Services

  • heeft jarenlange ervaring en kan goed presteren onder druk
  • richt alle acties op het creëren van de juiste beleving
  • draagt bij aan een positief imago op jouw locatie
  • houdt hygiëne en schoonbeleving op constant niveau
  • denkt mee over betere en slimmere manieren van werken

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over schoonmaak bij evenementen.

Neem contact op
Contact