Schoonmaak

Goed schoon. Great work. Vebego Cleaning Services richt zich op hygiëne en schoonbeleving. We werken met mensen die we zelf goed opleiden. Met middelen en materialen die zichzelf hebben bewezen of juist iets nieuws kunnen toevoegen aan jouw resultaat.

En we werken zo dat we meebewegen in jouw dynamiek. Allemaal om resultaat te leveren. Waarde toe te voegen. We zoeken continu naar beter, op basis van jouw behoeften. Zo leveren we altijd schoonmaak op maat.

Terug naar hygiëne en schoonbeleving
Schoonmaak 1 (2)

Maatwerk in diverse sectoren

Iedere dag maken we schoon bij verschillende opdrachtgevers. Iedere sector heeft zijn eigen wensen, werkwijze en kent andere schoonmaakuitdagingen. Daar anticiperen wij op met maatwerk. Als standaard. Als schoonmaakspecialist kennen we jouw doelstellingen, protocollen en uitdagingen exact. We stellen een passend schoonmaakprogramma samen. Jouw vaste contactpersoon, de teamleider, maakt samen met jou een werkplan voor de standaard schoonmaakwerkzaamheden. Of dat nu op dagelijkse, wekelijkse of periodieke basis is: je profiteert altijd van een efficiënte en tijdbesparende aanpak met optimaal resultaat. 

Taakintegratie voor betekenisvol werk

Naast schoonmaak, pakken we graag meer facilitaire taken voor je op. Bijvoorbeeld het bijvullen van koffiebonen of het vervangen van cartridges. Taakintegratie is onderdeel van betekenisvol werk. We bieden onze medewerkers perspectief qua loopbaan en ontwikkeling. Met training en opleiding. Maar ook door taakverbreding. Afwisseling maakt het werk leuker en daardoor aantrekkelijker. Ook voor jou, als opdrachtgever, is het prettig. We werken nauw samen met jouw andere leveranciers en ontzorgen in meer dan schoonmaak alleen.

Kantoren 1

Kantoren

Vebego Cleaning Services is in de lead als het gaat om schoonmaak in kantoren. We werken samen met jou aan steeds beter. Slim en doelgericht. Met maatwerk als standaard.

Lees meer
Onderwijs 1 (2)

Onderwijs

Dagelijks willen we schoonmaak in het onderwijs verder ontwikkelen. Met onderzoek en innovaties. Met maatwerk. Want we weten dat elke onderwijsinstelling andere behoeften heeft.

Lees meer
Overheid 1

Overheid

Met schoonmaak en aanvullende diensten ontzorgen we de overheid op het gebied van facilitaire zaken. Daarbij onderzoeken wat de schoonmaakbehoeften zijn en wat we kunnen verbeteren. Op maat.

Lees meer

Dagschoonmaak

Bij dagschoonmaak kun je denken aan het reinigen van sanitair, stofzuigen of moppen van vloeren, legen van prullen- en afvalbakken, verwijderen van kringen en vingerafdrukken op deuren en bureaus en het schoonmaken van keukenapparatuur. Dagschoonmaak heeft als voordeel dat het schoonmaakwerk zichtbaarder maakt. Maar ook dat de lichten en verwarming na kantooruren uit kunnen, omdat er niemand meer hoeft te zijn. 

Digitaal facilitair systeem

Om te borgen dat we altijd en allemaal op dezelfde manier werken, gebruiken we Leviy, een digitaal facilitair systeem. Met Leviy beoordelen we de kwaliteit van ons werk op een uniforme manier en kunnen we bijvoorbeeld gespreksverslagen maken en bewaren.

Great work+

Specialistisch vloeronderhoud

Door te investeren in specialistisch vloeronderhoud, kun je de levensduur van jouw vloer fors verlengen. Precies dat is ons uitgangspunt. Bij Vebego Cleaning Services kiezen we voor een milieuvriendelijke manier van schoonmaak en passen we duurzame onderhoudstechnieken op vloeren toe. Uiteraard kijken we naar bezetting en op welk moment we jouw interne processen zo min mogelijk verstoren.

Lees meer

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over schoonmaak.

Contact
Andere services
Contact