Vebego Cleaning Services: het schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Vebego Cleaning Services is een vooruitstrevend schoonmaakbedrijf in Amsterdam dat weet hoe je mensen een schone en veilige omgeving kunt bieden. We leiden onze medewerkers goed op, denken met de klant mee en nemen zelf initiatief. Klantkennis gecombineerd met vakkennis op het hoogste niveau.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Schoonmaak voor iedereen

Vebego Cleaning Services is niet zomaar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam. We zijn jouw partner voor grootschalige evenementenlocaties, ziekenhuizen, industriële omgevingen en meer. En we zorgen voor alles, van materieel tot personeel. Zo zijn we uitgegroeid tot een professioneel schoonmaakbedrijf voor alle opdrachtgevers. Dagelijks zetten we ons in om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Door het leveren van uitstekende service, maar ook door het bieden van betekenisvol werk.

Meer dan schoonmaak

Vebego Cleaning Services heeft een landelijk dekkend netwerk van vakkundige, betrouwbare schoonmakers. We maken onder andere kantoren, scholen, treinen en Schiphol schoon. Altijd met een glimlach op ons gezicht. Maar we zijn meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Elke organisatie verdient een omgeving waar mensen zich prettig en veilig voelen. Dat betekent dat we niet alleen een goed schoonmaakwerk leveren, maar ook een vriendelijke en behulpzame service. En we willen altijd ons best doen, voor jou en voor jouw mensen.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam: wij regelen alles

Vebego Cleaning Services kan, als schoonmaakbedrijf in Amsterdam, alles verzorgen van sanitair tot vloeronderhoud, van kantoorschoonmaak tot tapijtreiniging. We zijn al meer dan 70 jaar succesvol, omdat we investeren in onze mensen en zorgen voor een gezonde omgeving om in te werken. Schoonmaken in diverse situaties is voor ons geen enkel probleem. We hebben een flexibele aanpak en weten onze methodes tijdig aan te passen. Van zuid tot noord en oost tot west: onze schoonmakers in Amsterdam staan voor je klaar!

Over Vebego Cleaning Services

Vooruitstrevend, klaar voor de toekomst en trots om een rol te mogen spelen in het leven van vrijwel iedereen, op vele momenten. En die rol koesteren we. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland. Maar dat gaat niet vanzelf. Dag en nacht zijn duizenden mensen in touw om een bijdrage te leveren aan de hoge kwaliteit van ons dagelijkse leven.

  • Betrouwbaar & duurzaam partnerschap
  • Een schonere toekomst
  • Vooruitstrevend in schoonmaak

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze specialisten. Wij vertellen je graag meer over dienstverlening

Contact
Contact